01 Haz 2023 09:09 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

Mysql Yedek

Başlatan tetik, 04 Şub 2016 19:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 35

2. 13

3. 4

Merhabalar arkadaşlar

mysqldumper ile yedeğimi yükledim sorun yok ama tekrar yedek almak istediğim zaman members tablosundan yedek alamıyorum o hariç yedek al dediğimde sorunsuz alıyor ama members tablosunu ne kendi başına nede arada yedeklemıyor sorun ne olabilir kaç gündür bununla ugraşıyorum bu sorunu çözmeden yeni üye kaydıda yaptırmıyorum forumu tekrar faaliyete almak istiyorum ama bir türlü başlayamadım..

Göründüğü gibi sayfa %38  de yarıda kalıyor tabloyu boşaltınca sorun yok bir üyeden sebep mi yapıyor acaba ama nasıl bulabilirim..

*

1. 1,198

2. 120

3. 401
mysql dubber degılde normal olarak phpmyadminden yedek almaya çalışın

eklediğiniz resimde anlatılmak istenen nedir anlayamadım

*

1. 1,198

2. 120

3. 401
hatanın çıktısı filan görebiliyormuyuz ? Mysqladmin'den yedek alın Tarantu'lanın dediği gibi.

İng varsa şöyle bir bakın : http://stackoverflow.com/questions/10876623/mysqldump-fails-to-dump-database   

Şöyle bakalım : http://forum.mysqldumper.de/backup-fails-t6925.html

*

1. 35

2. 13

3. 4

Resimde göründüğü gibi yedek mysqldumper ile yedek alırken %38 gibi bir noktada sayfa beyaza dönüyor yani tabloadan tam yedek almıyor..

cpanelden vs yedek alabiliyorum ama mysql dumper ile sorunsuz forumu kaç kez taşıdım o yüzden gene yoluma elimde saglam bir script ile devam etmek istediğim için üsteliyorum aslında..

mysql dumper ile tabloadan yedek alırken sayfa bir anda ekteki resim gibi oluyor..

*

1. 1,198

2. 120

3. 401
mysql dumper tamamen kaldırıp baştan kurun bir sıkıntı olmuştur kesin indirmiş olduğunuz yedekleride yedekleyin.

*

1. 35

2. 13

3. 4
Alıntı yapılan: tarantula901 - 06 Şub 2016 14:05mysql dumper tamamen kaldırıp baştan kurun bir sıkıntı olmuştur kesin indirmiş olduğunuz yedekleride yedekleyin.

Malesef hatta bir alt versiyonu kurdum ama değişen bir olmadı ya members tablosundan yedek alamıyorum..

Yüklemeye gelince yüklüyor ama yedek almaya gelince yüklemiyor

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
phpmyadmin den düzgün yedek alabiliyorsanız mysqldumper gerek yok

sadece o tabloyu phpmyadminden yedek olarak alın eğer hata verirse nerde takıldığına bakarak hangi üyenin kayıtında problem var görebilirsiniz

kişisel iletilerde vs.. yerlerde özel karekter kullanmışsa sıkıntı yaratıyor olabilir

*

1. 1,198

2. 120

3. 401

Aynen türkçe karekter yada ' işaretide olabilir ne çıkacağıda belli olmaz :D

*

1. 35

2. 13

3. 4
Merhabalar arkadaşlar
uzun zaman sonra araştırmalarım en sonunda bir sonuç verdi bu sorunu şöyşe çözdüm..
Mysqldumper ın ayar merkezine giriyorsunuz Genel Sekmesi Altından Hız:  kısmını 100 e 50000 den 100 e 1000 yapıyorsunuz sorun düzeliyor..
Yanıt bekleme süresini kısaltıyorsunuz sorun bu kadar basit çıktı eskiden bu ayar ile sorunsuz yedek alıyordum.. Ama üzerine 3 sene geçti bazı şeyler unutuldu malum  :) :)