simpleportal rastgele konu başlıklar

Başlatan snrj, 17 Haz 2014 15:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

  1. 3,077

  2. 584

  3. 960
17 Haz 2014 15:54 Son düzenlenme: 17 Haz 2014 16:05 Smfci

simpleportal kullanmayanlar şu konuya lütfen = http://smf.konusal.com/index.php?topic=108.0
demo olarak teknoloji haberleri sitemiziden bakabilisiniz

simpleportal yeni bir php block oluşturun  içine ekleyin

global $smcFunc, $scripturl;
$boards = array(1,2);
$request = $smcFunc['db_query']('', '
SELECT t.id_topic, m.subject, m.body
FROM {db_prefix}topics AS t
INNER JOIN {db_prefix}messages AS m ON (m.id_msg = t.id_first_msg)
WHERE t.id_board IN ({array_int:boards})
ORDER BY RAND()
LIMIT {int:limit}',
array(
'boards' => $boards,
'limit' => 5,
)
);
$topics = array();
while ($row = $smcFunc['db_fetch_assoc']($request))
$topics[] = array(
'id_topic' => $row['id_topic'],
'subject' => $row['subject'],
'short_subject' => shorten_subject($row['subject'], 26),
'body' => $row['body'],
'first_image' => preg_match_all('~\[img\]([^\]]+)\[\/img\]~i', $row['body'], $images) ? '<img src="' . $images[1][0] . '" alt="' . $row['subject'] . '" height="50" width="50" />' : '',
);
$smcFunc['db_free_result']($request);

echo '<table style="width: 100%;">';
foreach ($topics as $topic)
if (!empty($topic['first_image']))
echo '
<tr><td style="border: 1px solid rgb(204, 204, 204); width: 51px; height: 51px;">
<a target="_blank" title="', $topic['subject'], '" href="', $scripturl, '?topic=', $topic['id_topic'], '.0">
', $topic['first_image'], '</a></td><td style="border: 1px solid rgb(204, 204, 204);"><a target="_blank" title="', $topic['subject'], '" href="', $scripturl, '?topic=', $topic['id_topic'], '.0">', $topic['subject'], '</a>
</td></tr>';
    else {
echo '<tr><td style="border: 1px solid rgb(204, 204, 204); width: 51px; height: 51px;">
<a target="_blank" title="', $topic['subject'], '" href="', $scripturl, '?topic=', $topic['id_topic'], '.0">
<img src="http://portal.teknoromi.com/wp-content/themes/hueman/img/thumb-medium.png" alt="' . $row['subject'] . '" height="50" width="50" /></a></td><td style="border: 1px solid rgb(204, 204, 204);"><a target="_blank" title="', $topic['subject'], '" href="', $scripturl, '?topic=', $topic['id_topic'], '.0">', $topic['subject'], '</a>
</td></tr>';
}     
    echo '</table>';

üstteki kodlarda düzeltme yapmanız gereken kısımlar
$boards = array(1,2); hangi bölümlerden çekeceğinizi belirtin
'limit' => 5,  bu kısım kaç konu göstermek istiyorsanız ayarlayın
bu kısımıda kendinize göre düzeltin default resim ayarı
<img src="http://portal.teknoromi.com/wp-content/themes/hueman/img/thumb-medium.png" alt="' . $row['subject'] . '" height="50" width="50" />



  1. 632

  2. 251
Başlık önündeki resimler hep aynı oldu ama sizin görselde her başlığın önünde farklı , yani o konunun resmi var. Bu bizde olmadı.

*

  1. 3,077

  2. 584

  3. 960
hangi sitede uyguladınız görebilirsek daha fazla yardımcı olabiliriz



  1. 632

  2. 251

egitiminyeri.com üzerinde çalışıyorum.
Ama baktım olmadı kaldırdım sildim.

*

  1. 3,077

  2. 584

  3. 960
kodlamada bir hata göremedim ama belki bir hata oluşmuştur



  1. 632

  2. 251
"PHP sözdizimi hatası. Kodlarınızı kontrol edin."
şeklinde bir hata veriyor :(

Önizlemede sorun yok ama "Bir Hata Meydana Geliyor" kaydetmiyor nedense.


MENU ×