2 Sorum vardi Rica etsem bakarmisiniz

Başlatan Melodi, 27 Mayıs 2022 13:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

**

1. 53

2. 7

3. 14
27 Mayıs 2022 13:18 Son düzenlenme: 27 Mayıs 2022 13:36 Melodi

- internet explorerden bir siteye girmek isteyince bazen acilmiyor o sekilde nasil yapabiliriz yani Sitemi tek GoogleChrome den giris olsun ? 
 yada
- Sag tik kodu varmi elinizde  ;D misal internet exploreden kaynagini kapatan ;D

simdiden Tesekkür ederim..

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
internet explorer kaldımıki yaw :D win 10 da hususi aramazsanız derinlerde, win 11 de ise artık ie yok diye biliyorum
edge bahsediyorsak o chrome altyapısını kullanıyor websiteleride chrome olarak tanıyor tarayıcıyı
win 11 kullanıyorum ie yok o yüzden tam test yapamadım ama site anadizindeki index.php açıp bulun
define('SMF_USER_AGENT', 'Mozilla/5.0 (' . php_uname('s') . ' ' . php_uname('m') . ') AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko)  SMF/' . strtr(SMF_VERSION, ' ', '.'));
altına ekleyin
Browserdetect();
function Browserdetect()
{
$userAgent = strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
if ((strpos($userAgent, 'MSIE')) != false) {
die('Bu tarayıcı olmaz');
}
}
koddaki MSIE yerine firefox yazarsanız firefox u Chrome yazarsanız Chrome u engellersiniz
şurdan daha fazlasına ulaşabilirsiniz https://www.php.net/manual/tr/tutorial.useful.php

sağ tık için şu konuya bakabilirisiniz https://smf.konusal.com/index.php?topic=1354.0

**

1. 53

2. 7

3. 14
Ne Bileyim yaw kalmis iste hala ;D ama nedenn  ;D chrome kullaniyorum genelde ama
flatcast radyo yayini hala exloreden aciliyor geri kalmis lar iste ben ne yapabilirimki  ;D

mesela sitemi (exlpore 8.1)  acinca aciliyor  sen 10 11 lerden bahsetmissin ::)

neyse sorum su birde
firefox u Chrome yazarsanız Chrome u engellersiniz ikisi de engellense nasil olurdu  ;D

Tesekkür ederim cevabin icin

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

ben windows 10 (derinlerde) ve 11 de internet explorer yok demek istemiştim neyse :D
func şu şekilde düzenleyerek birden çok tarayıcı engeli oluşturulabilir
function Browserdetect()
{
$userAgent = strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
if ((strpos($userAgent, 'MSIE')) != false) {
}
if ((strpos($userAgent, 'Chrome')) != false) {
}
}

**