24 Mar 2023 05:56 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

ileti ve konu sayıları font icon

Başlatan BySaBo, 04 Nis 2018 23:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. 120

2. 30

3. 5

Merhaba

ileti ve konu sayılarına font icon ekliyorum ancak bu iconlar yönlendirilmiş başlıklarda da görünüyor.

Ne yaptıysam orada görünmesini engelleyemedim. boardindex'te ilgili yerdeki redirect kodlarını silmeyi denedim vs olmadı.

Redirect başlıkları boards ve topics kodlarından ayırabilir miyiz ?

vmodz.net/forum

Bakın şu anda en üstteki başlık yönlendirilmiş ve iki icon da görünüyor orada. Ne o iconları silebiliyorum ne de sadece ona bir icon ekleyebiliyorum.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
ben default temaya göre anlatayım siz kendinize temanıza göre uyarlayın
boardindex.template de bul
<td class="stats windowbg">
<p>', comma_format($board['posts']), ' ', $board['is_redirect'] ? $txt['redirects'] : $txt['posts'], ' <br />
', $board['is_redirect'] ? '' : comma_format($board['topics']) . ' ' . $txt['board_topics'], '
</p>
</td>
değiştir
<td class="stats windowbg">';
if(empty($board['is_redirect']))
echo'
<p>', comma_format($board['posts']), ' ', $board['is_redirect'] ? $txt['redirects'] : $txt['posts'], ' <br />
', $board['is_redirect'] ? '' : comma_format($board['topics']) . ' ' . $txt['board_topics'], '
</p>';
echo'
</td>

1. 120

2. 30

3. 5
05 Nis 2018 00:56 #2 Son düzenlenme: 05 Nis 2018 01:01 BySaBo
Doğru yapıp yapmadığımı anlamak için soruyorum ; Bu işlem sadece yönlendirilmiş başlık için açıklamayı silmeye yarıyor değil mi ? Yani yönlendirme sayısı vs görünmüyor.