Son Forum Konuları modu (Forum Topics on Boardindex)

Başlatan snrj, 28 Mayıs 2014 15:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 43

2. 6

3. 10
Alıntı yapılan: snrj - 28 Mayıs 2014 15:36Modifikasyon Adı: Recent Forum Topics on Boardindex
Yazar: Pipke
mod: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=3856

Türkçe çeviri Kimyacı
Türkçe Dil İçin RecentForumTopics.turkish-utf8.php veya RecentForumTopics.turkish.php adında bir dil dosyası oluşturup aşağıda ki kodları ekleyiniz.Sonra default Thema da languages klasörüne atınız.
//Menus
$txt['rft_name'] = 'Recent Forum Topics';
$txt['rft_settings_title'] = 'Son Forum Konu Ayarları';

//Numbers
$txt['rft_3'] = '3';
$txt['rft_4'] = '4';
$txt['rft_5'] = '5';
$txt['rft_6'] = '6';
$txt['rft_7'] = '7';
$txt['rft_8'] = '8';
$txt['rft_9'] = '9';
$txt['rft_10'] = '10 ';

//Configuration
$txt['rft_enable'] = 'Son Forum Konularını Boardindex\'te aktifleştir:';
$txt['rft_enable_sub'] = 'Bu ana ayardır, Mod\'un çalışması için aktif olması gerekir.';
$txt['rft_numbertopics'] = 'Sayfada gösterilecek Son Forum Konu Sayısı:';
$txt['rft_first'] = 'İlk Mesaj ';
$txt['rft_last'] = 'Son Mesaj';
$txt['rft_subject_topics'] = 'İlk/Son Mesaj Konu başlığını seçiniz:';
$txt['rft_subject_topics_sub'] = 'Konu simgesi de onunla birlikte değişir.';
$txt['rft_link_topics'] = 'İlk/Son Mesaj Konu başlığı link\'ini seçiniz:';
$txt['rft_link_topics_sub'] = '<i>Yeni</i> icon linki hariç tutulacaktır.';
$txt['rft_counter_viewnumbers'] = 'Konu <i> &laquo;sayısı sayacını&raquo;</i> göster:';
$txt['rft_color_viewnumbers'] = 'Konu sayısı <i> &laquo; sayacı &raquo;</i> rengini belirleyiniz:';
$txt['rft_color_viewnumbers_sub'] = 'Forum Themanıza uygun, geçerli bir HEX rengi (Sadece sayılara izin var) giriniz.';
$txt['rft_linktree'] = 'Son Forum Konular link zincirini göster:';
$txt['rft_firstpostlinkicon'] = 'İlk mesaj link simgesini göster:';
$txt['rft_lastpostlinkicon'] = 'Son mesaj link simgesini göster:';
$txt['rft_menubuttons'] = 'Üstte Üyeler\'in mesajlari hakkında hızlımenü butonlarını göster.:';
$txt['rft_postingicons'] = 'Aşağıda konu açıklaması bilgi simgelerini göster.:';
$txt['rft_disable_smfrecentposts'] = 'SMF '.$txt['recent_posts'].' \'ini Bilgi Merkezi bloğunda kapat!:';
$txt['rft_topic_solvednote'] = '<b> Son Forum Konular Modu</b>, <b>Topic Solved Mod Version 1.1.1</b> (ID mod=1601) ile de çalışır.';
$txt['rft_topic_solved'] = 'Eğer Topic Solved Mod kurulu ise kontrol et:';
$txt['rft_topic_solved_sub'] = 'Eğer paket yok/kaldırılmış ise kontrol etme. (Bu icon içindir)';
$txt['rft_portal'] = 'Sadece SimplePortal Anasayfası için Son Forum Konularını devre dışı bırak';
$txt['rft_portal_sub'] = 'SimplePortal Ön Sayfa olarak ayarlandı ise bunu yapınız.';
$txt['rft_portalnote'] = 'SimplePortal ön Sayfa olarak seçildiğinde\'de <b>Son Forum Konular Modu</b> SimplePortal ile de çalışır.';

//Layout
$txt['rft_in_Board'] = 'Bölümlerde';
$txt['rft_first_post'] = 'İlk Mesajda';
$txt['rft_Hot_Topic'] = 'Beğenilen Konu';
$txt['rft_Very_Hot_Topic'] = 'Çok Beğenilen Konu';

//Errors
$txt['rft_error_color'] = '<div style="text-align:center;">Son Forum Konuları Hata: <i> &laquo; Konu Sayaç </i> Sayısı ! için bir HEX Renk Kaydedilmedi.</div>';

Paylaşımı 2014'de yapmışsın hüzünlendim :) O zamandan bu zamana haala buralarda olmanız ayrı bir nostalji kattı bana.. :) Bu istatistiklerin en güncel olanı hangisi ? Şu sizin burada konusaltop'10 eklentileri style olan... onu yukarı al aşşağı al şeklinde eklentiliye bilirsiniz..
Genel mood araştırması yapıyorum RC' Den eski sürüme döndüm yeni.. bakıyorum herkes ya özelde işlerini hallediyor yada cidden kimse yardımcı olmuyor veya fikir verenler yok..

Tavsiyem ve isteğim... istatistik veya başka bir eklenti ne olursa olsun şablona manuel müdahale gerektirmesin  ;D  Kodlarla dans ediyorsunuz yaparsınız zamanınız olduğunda ... benide lütfen yeni eklenti yani mood yaptığınızda SS'leyin...
evet şimdi şuanki free ulaşabileceğim header altında vbulletin stil istatistik nereden bula bilirim ? sizin ajax'sı kasdediyorum :D 2.0 sürümünde yukarıya almak için temple inc konusal_top10 kodları yok onun şablonunda kurulunca..

*

1. 1
merhaba eklenti 2.1.x uyumlu değil rica etsem admin bakabilir misiniz?

*

1. 202

2. 54

3. 136