25 Mar 2023 11:32 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Sitemiz Smf 2.1 ve Smf 2.0 sürümleri için Destek ve Tema paylaşım forumudur

smf Breeze modu + türkçe dil paketi

Başlatan snrj, 16 Ksm 2016 16:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

Mod Name: Breeze
Created By: Suki
Type: Socialization
Download: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=3839
Türkçe dil paketi : http://smf.konusal.com/index.php?action=downloads;sa=view;down=74
dil paketini direk paket yöneticisinden yükleyebilirsiniz
mod gelişmiş bir kullanıcı profil alanı sağlar
duvar oluşturma durum girme, yorum yazma, arkadaşlar listesi ,profil ziyarteçileri, mention bahsetme ve ajaxlı bildirimler gibi içinde bir çok özellik bulundurmaktadır
örnek resimler

*

1. 121

2. 37

3. 5
Usta kurdum. Çok iyide çalıştı ancak, birinin profiline yorum yaptığımda üstten yeşil bir bar çıkıyor ama hiç bir şey yazmıyor. Bildirim geliyor ama hiç bir şey yazmıyor. Dille ilgili sıkıntısı var galiba. Nasıl çözeriz. Bazı şeyler gözükmüyor özellikle yorum yaptıktan ve bildirim geldikten sonra içerik gözükmüyor. Sizin verdiğiniz dil paketini kurmuştum. Mesela örnek resimdeki yeşil bar bande gözüküyor ama yazı yazmıyor.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
mod paketinin içine eklenen dil dosyalarıda bize ait mod yapımcısına göndermiştik eklemiş
tekrardan dil paketini kurmanıza gerek yok
muhtemelen ajaxtan kaynaklı bar kısmı ajaxla yapıldığı için türkçe karekterlerde hata veriyordur test etmedim ama
dil dosyasında şu kısımı bulun
// Ajax strings
$txt['Breeze_success_updated_settings'] = 'Ayarlarınız başarıyla güncellendi.';
$txt['Breeze_error_deleteComments'] = 'Üzgünüm, yorumları silmek için izin yok.';
$txt['Breeze_error_deleteStatus'] = 'Üzgünüm, durumu silmek için izin yok.';
$txt['Breeze_error_server'] = 'Bir hata oluştu, lütfen tekrar deneyin veya forum yöneticisine başvurun.';
$txt['Breeze_error_wrong_values'] = 'Yanlış değer gönderildi, istek işleme konulamadı.';
$txt['Breeze_success_published'] = 'Durumunuz başarıyla yayınlandı';
$txt['Breeze_success_published_comment'] = 'Yorumunuz başarıyla yayınlandı';
$txt['Breeze_error_empty'] = 'Metin kutusuna bir şeyler yazmanız gerekiyor.';
$txt['Breeze_success_delete_status'] = 'Durumunuz silindi';
$txt['Breeze_success_delete_comments'] = 'Yorumun silindi';
$txt['Breeze_confirm_delete'] = 'Bunu gerçekten silmek istiyor musun?';
$txt['Breeze_confirm_yes'] = 'Evwt';
$txt['Breeze_confirm_cancel'] = 'İptal';
$txt['Breeze_error_already_deleted_status'] = 'Bu durum zaten silindi. Tarayıcınızı yenilemeyi deneyin.';
$txt['Breeze_error_already_deleted_comment'] = 'Bu yorum zaten silindi. Tarayıcınızı yenilemeyi deneyin.';
$txt['Breeze_error_already_deleted_noti'] = 'Bu bildirim zaten silindi. Tarayıcınızı yenilemeyi deneyin.';
$txt['Breeze_error_already_marked_noti'] = 'Bu bildirim zaten okundu olarak işaretlendi. Tarayıcınızı yenilemeyi deneyin.';
$txt['Breeze_cannot_postStatus'] = 'Üzgünüm, yeni Durum gönderemezsiniz.';
$txt['Breeze_cannot_postComments'] = 'Üzgünüm, yeni Yorumlar gönderemezsiniz.';
$txt['Breeze_error_no_valid_action'] = 'Bu geçerli bir işlem değil.';
$txt['Breeze_error_no_property'] = '%s Geçerli bir çağrı değil';
$txt['Breeze_error_no_access'] = 'Üzgünüm, bu bölüme erişemiyorsun.';
$txt['Breeze_success_noti_unmarkasread_after'] = 'Bu bildirimi okunmamış olarak işaretlediniz.';
$txt['Breeze_success_noti_markasread_after'] = 'Bu bildirimi okundu olarak başarıyla işaretlediniz.';
$txt['Breeze_error_noti_markasreaddeleted_after'] = 'Bu bildirim zaten silindi veya geçerli bir girdi değil.';
$txt['Breeze_error_noti_markasreaddeleted'] = 'Bu bildirim zaten silindi veya geçerli bir girdi değil.';
$txt['Breeze_success_noti_delete_after'] = 'Bu bildirimi başarıyla sildiniz.';
$txt['Breeze_success_noti_visitors_clean'] = 'Ziyaretçi günlüğünü başarıyla temizlediniz.';
$txt['Breeze_success_notiMulti_delete_after'] = 'Tüm bildirimleri başarıyla sildiniz';
$txt['Breeze_success_notiMulti_markasread_after'] = 'Tüm bildirimleri okundu olarak başarıyla işaretlediniz.';
$txt['Breeze_success_notiMulti_unmarkasread_after'] = 'Okunmamış olarak tüm bildirimleri başarıyla işaretlediniz.';
bu kısımı ya ingilizcesiyle değiştireceksiniz veya şu şekilde düzenleyip deneyin
Ayarlariniz basariyla guncellendi
yani ş,ç,ğ,ü,ı gibi karakterler olmadan

*

1. 121

2. 37

3. 5

1. Dostum dediğin gibi yaptım. Bar olayı düzeldi ancak bildirimler boş çıkıyor. Aşağıya resim ekledim. Bu ajax çok problemli ya. :D

2.Bir de şunu sorucam, saniye veya dakikanın sonunda s yazıyor, neden? Nasıl düzeltiriz?.

Şimdiden teşekkür ederim üstad.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

*

1. 121

2. 37

3. 5

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
fırsat bulup hala bakamadım :S mod dosyalarını bi araştırın muhtemelen oralarda bulursunuz