SMF 2.0.13 konu içi alıntı sorunu

Başlatan tunaisgoren, 22 Kas 2017 11:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunaisgoren

arkadaşlar selamlar ,

yeni bir temaya geçtim fakat konu içerisinde yazılan yazıda alıntı yaptığımda yukarıda YÜKLENİYOR şeklinde kalıyor ve alıntıyı boş çıkarıyor bir türlü çözemedim nedir bunun sorunu yardıma ihtiyacım var :(


snrj

sitenizde js sorunları mevcut
tema @gecitli hocaya ait temayı localhostta test ettim alıntı yapmada problem gözükmüyor sorun tema kaynaklı değil
sitenize baktım hızlı cevap kapalı (minimize edilmişken) iken post kısmana alıntı yapmakta sorun yaşamıyor
ama hızlı cevap açıkken (genişletilmişken) alıntı yapamıyor
muhtemelen WysiBB editor ile alakalı bir durum
bunun için modu kaldırıp tekrar kurabilirsiniz kurarken kullandığınız temayı seçtiğinizden emin olun
moda baktım şu şekilde elle düzeltme işlemi yapın
/Themes/default/Display.template.php
bul
Kod [Seç]
<li class="quote_button"><a href="', $scripturl, '?action=post;quote=', $message['id'], ';topic=', $context['current_topic'], '.', $context['start'], ';last_msg=', $context['topic_last_message'], '" onclick="return oQuickReply.quote(', $message['id'], ');">', $txt['quote'], '</a></li>değişitir
Kod [Seç]
<li class="quote_button"><span style="display: none">', $message['member']['name'], '</span><a href="#quickReplyOptions" id="sg_', $message['id'], '">', $txt['quote'], '</a></li>iyi forumlar...

tunaisgoren

hocam temanın display.template dosyasınıda değiştirdim sorun düzeldi ancak şuanda alıntı yap butonunun sağ tarafında kodlar gözüküyor bunu nasıl çözeriz ?

snrj

display.template.php de o kısımdaki kod bölümünü buraya eklerseniz daha iyi yardımcı oluruz
ama tabi kendinizde sorunu bulabilirsiniz muhtemelen taglar yanlış kapatılmış olabilir
örnek olarak şu şeklide

Kod [Seç]
<a href="link" içerik</a>üstteki kodda farkettmişinizdir a tagı düzgün kapatılmamış bu ve buna benzer bir sorun sitenizdeki
doğru olan
Kod [Seç]
<a href="link"> içerik </a>

tunaisgoren

hocam kod şu şekilde

<li class="quote_button"><span style="display: none">', $message['member']['name'], '</span><a href="#quickReplyOptions" id="sg_', $message['id'], '">', $txt['quote'], '</a></li>.', $context['start'], ';last_msg=', $context['topic_last_message'], '" onclick="return oQuickReply.quote(', $message['id'], ');">', $txt['quote'], '</a></li>';

@snrj

snrj

bununla değiştirin
Kod [Seç]
<li class="quote_button"><span style="display: none">', $message['member']['name'], '</span><a href="#quickReplyOptions" id="sg_', $message['id'], '">', $txt['quote'], '</a></li>';

tunaisgoren

hocam çok teşekkür ederim oldu bu kodu diğer tüm temalar içinde uygulamam lazım çoğunda bu hata var